Afbeelding
Rivas

Informatiemiddag over huren met zorg in Steijndeld Gorinchem

17 juni 2021 om 10:57 Zorg

GORINCHEM Rivas-locatie Steijndeld in Gorinchem opent op zaterdag 26 juni de deuren voor mensen die meer willen weten over huren met zorg. Er kan een afspraak gemaakt worden voor een individuele rondleiding (maximaal drie personen) in de huurappartementen. Bezoekers zijn welkom tussen 13.30 en 15.30 uur.

Het huren van een appartement met zorg heeft diverse voordelen. Een bewoner woont zelfstandig maar heeft alle zorg- en welzijnsvoorzieningen (waaronder drie maaltijden per dag) direct in de buurt. Het appartement biedt privacy, met een eigen gestoffeerde woonruimte en eigen sanitaire ruimte, maar het is ook mogelijk om de gezelligheid op te zoeken in het Grand Café of op het gezamenlijke terras. Daar is altijd wel iemand te vinden voor een kopje koffie of een praatje en er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals bingo, muziek en het maandelijkse borreluurtje.

WONEN MET ZORG ,,In een huurappartement wonen mensen zelfstandig met ondersteuning van Rivas wijkverpleging”, vertelt Marianne van den Berg, verhuurcoördinator bij Rivas. ,,Om mensen kennis te laten maken met deze vorm van wonen, houden we deze informatiemiddag. Mensen kunnen de appartementen bekijken en mij vragen stellen. Mensen ervaren zo zelf dat ze plezierig en zelfstandig kunnen wonen met de zekerheid van goede zorg binnen handbereik.”

Voor de verhuur van deze appartementen geldt dat kandidaten met een zorgindicatie voorrang hebben. Een bezoek is geheel vrijblijvend en kan ook ter oriëntatie zijn voor de toekomst.

MEER INFORMATIE Bezoekers zijn zaterdag 26 juni tussen 13.30 en 15.30 uur van harte welkom aan de Kortendijk 72 in Gorinchem. Vooraf aanmelden is verplicht in verband met de corona regelgeving (er zal onder andere een gezondheidscheck worden gedaan). Een afspraak maken kan via 0183-612402.

advertentie
advertentie