Vegro Zorgwinkel Marinus Spronklaan 53-55 Gorinchem0900 2887766www.vegro.nl
Vegro Zorgwinkel Marinus Spronklaan 53-55 Gorinchem0900 2887766www.vegro.nl Vegro
de specialist

Vegro Zorgwinkel: Langer en veilig thuiswonen

1 september 2021 om 13:56 Zorg

GORINCHEM Al vijfendertig jaar is Vegro dé expert in hulpmiddelen. De specialist is niet meer uit de branche weg te denken. Bij de Gorinchemse zorgwinkel kunnen hulpmiddelen geleend, gehuurd en gekocht worden, ook in samenwerking met Rivas.




Vegro werd in 1985 opgericht. Sabina van de Kerkhof, vestigingsmanager van Vegro Gorinchem, vertelt: ,,Destijds is Vegro opgericht omdat er binnen de hulpmiddelenbranchevaak gewerkt werd met verouderde hulpmiddelen en een slechte service. Dit moest anders kunnen. Sindsdien is Vegro uitgegroeid tot specialist in hulpmiddelen, waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Met winkels door heel Nederland, een klantenservice die 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar is en de webwinkel, kan men altijd terecht voor het bestellen van de nodige middelen.”


Veel mensen denken dat de hulpmiddelen van Vegro alleen voor ouderen zijn. ,,Dat is niet het geval.”, vertelt Sabina. ,,Krukken en sportbraces behoren tot het assortiment en ook veel hulpmiddelen rondom een geboorte, zoals bedverhogers, borstkolven en flesjes staan in de winkel. Iedereen kan bij Vegro terecht voor uitleen, verhuur of verkoop. Door onze samenwerking met Rivas, kunnen mensen met een ledenpas vaak hulpmiddelen lenen, met korting huren of kopen. Ook werken we samen met alle zorgverzekeraars, dus onze medewerkers kunnen laten zien wat er vergoed wordt.”


Senioren en anderen kunnen bij de zorgwinkel terecht voor onder andere rollators, sta-op stoelen, bedden en speciale kussens, zitverhogers of een hulpmiddel om kousen aan te trekken. ,,Telefoons met extra grote cijfers en krukken behoren ook tot het assortiment. Wij adviseren mensen over producten om langer veilig thuis te kunnen wonen. Service en onderhoud worden ook door onze specialisten geboden.”

De medewerkers van vestiging Gorinchem, Marion van Daelen, Erna Lambinon en Sabina van de Kerkhof, doen graag net dat stapje extra om mee te denken met de klant. ,,Wij zorgen voor een passende oplossing voor elke hulpvraag. Vegro, samen zorgen we ervoor! De volgende column van 12 oktober gaat over sta-opstoelen en daar zit een leuke kortingsactie aan verbonden!”

Vegro adviseert u graag in onze zorgwinkels, online of via een adviseur aan huis.

Kijk op vegro.nl/onze-winkels voor de dichtstbijzijnde zorgwinkel of maak een afspraak met een adviseur aan huis via 0900 - 288 77 66.

advertentie
advertentie