Belangstellenden kunnen deze ochtend(en) bij Jolanda terecht met diverse vragen over het wel en wee van hun kinderen.
Belangstellenden kunnen deze ochtend(en) bij Jolanda terecht met diverse vragen over het wel en wee van hun kinderen. LimonadeBrigade

Kindercoach Jolanda Zijderveld in Ouder-Kind-Inloop

5 februari 2023 om 07:31 Zorg

GORINCHEM Tijdens de Ouder-Kind-Inloop in Wijkcentrum Rozenobel op vrijdagochtend 10 februari is er bezoek van Jolanda Zijderveld, kindercoach en kindbehartiger met een eigen praktijk in Arkel. Zij gaat van 9.30 tot 11.30 uur met ouders in gesprek over het soort hulp en de begeleiding die zij kan bieden wanneer kinderen niet lekker in hun vel zitten. 

Belangstellenden kunnen deze ochtend bij Jolanda terecht met diverse vragen over het wel en wee van hun kinderen. Redenen dat een kind niet lekker in zijn/haar vel zit kunnen uiteenlopend zijn. Te denken valt aan aspecten als leer-, gedrags-, concentratie-, en slaapproblemen, maar ook aan problemen op sociaal-emotioneel gebied, zoals weinig zelfvertrouwen/laag zelfbeeld, faalangst, piekeren, verdriet, gepest worden en problemen op het gebied van de emotieregulatie. Ook wanneer een kind last heeft van lichamelijke klachten zonder medische oorzaak kan Jolanda mensen meestal verder helpen. 

De Ouder-Kind Inloop is elke vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem.

Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie