Afbeelding
Rapid

GHC Rapid zoekt nieuwe leden

15 april 2024 om 19:14 Hockey

GORINCHEM GHC Rapid is de (enige) hockeyclub uit de regio, gevestigd in Gorinchem aan de Bataafsekade tussen twee historische molens. Het is een gezellige familieclub waar uiteraard ook prestaties worden geleverd door de ruim 600 leden. Heren 1 en Dames 1 draaien mee in de 2e en 3e klasse.

Rapid heeft momenteel ruimte om nieuwe leden te verwelkomen. De komende periode organiseert de club verschillende inlooptrainingen waar je (opnieuw) kennis kunt komen maken met hockey.

Jongste jeugd (tot en met 9 jaar)

Woensdag 17 april is er een inlooptraining van de hockeyschool verzorgd door Shen Vercauteren en diverse jeugdtrainers 15.30 uur – 16.30 uur (verzamelen 15.10 uur voor het clubhuis). Trek makkelijk zittende sportkleding aan en (hockey)schoenen met nopjes of sportschoenen Rapid regelt de stick voor de niet-leden. Indien het niet-lid scheenbeschermers heeft dan graag meenemen. Leden van Rapid mogen met niet-leden meekomen!

Aanmelden is verplicht! Dit kan via Ivonne Bakker veld.jongstejeugd@rapidmills.nl

Jeugd (10 – 17 jaar)

Op de maandagen traint de hockeyschool onder leiding van Rob Struik en kun je aansluiten tussen 18.00 – 20.00 uur. De hockeyschool heeft sticks te leen.

Senioren (18 – 100 jaar)

Een leven lang hockey daar staat Rapid voor! Op maandagavond trainen de trimmers tussen 20.15 uur en 21.30 uur. Kom gezellig langs en ervaar hoe leuk het is. Een eventuele stick is verkrijgbaar in het clubhuis.

Dames (30 – 100 jaar)

Dames 30-1 en 45-1 zoeken spelers die op zondag competitie willen spelen. Zij organiseren op 8, 15 en 22 mei een inlooptraining. Ze verzamelen om 19.50 uur in het clubhuis. Om 20.00 uur start de training op veld 3.

Keepers gezocht!

Ben je niet bang voor de bal en vind je het leuk om een belangrijke bijdrage te leveren aan een hockeyteam? Dan zoeken wij jou! Veel teams spelen met wisselkeepers, maar we zoeken mensen die het leuk vinden om vast te keepen in het team. Keepers zijn vaak net iets anders dan veldspelers en dat maakt ze uniek. Mocht je interesse hebben kom dan een keer naar de keeperstraining op donderdag tussen 19.00 – 20.00 uur.

Voor algemene vragen over een eventueel lidmaatschap of aanmelding voor een activiteit kun je een mail sturen naar secretaris@rapidmills.nl.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie