Toppers in PoGo

30 oktober 2018 om 07:23 lokaal

GORINCHEM Zowel zaterdag als zondag heeft PoGo een topband op het populaire podium aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem.

Zaterdag staat daar de Secret Rule met 'Symphonic Metal Nights Tour' op het programma. Ondersteund door de special guests The Beyond God en The Shadowrise omvat de show veel werk van het nieuwe album 'The Key to the World'. Beyond God is een mix van de dark orchestral vibe en uiterst boeiende vocale lijnen en de Shadowris is een symphonic powermetal band. De deur gaat al om 19.00 uur open. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via https://pogo.stager.nl/web/tickets/227696 en zaterdag uiteraard aan de deur.

Zondag is het vanaf 15.00 uur de beurt aan Fillmore East, een band met een absolute voorliefde voor de tijdloze muziek van de de Allman Brothers Band. Fillmore East speelt de Allman Brothers zoals die het in hun ruim 40-jarig bestaan zelf ook altijd hebben gedaan: met twéé drummers. In totaal heeft de band ruim 100 minuten Southern Rock op het repertoire staan.

advertentie
advertentie