Fatih Polatli en Ramon Jens brengen samen ruim 50 jaar ervaring mee in de onroerend goed sector in de regio.
Fatih Polatli en Ramon Jens brengen samen ruim 50 jaar ervaring mee in de onroerend goed sector in de regio. Waterpoort Makelaars
Advertorial

‘Wij willen no nonsens makelaar zijn’

15 september 2020 om 19:38 Zakelijk

GORINCHEM Waterpoort Makelaars is een betrekkelijk nieuwe speler op de Gorcumse woningmarkt, maar de eigenaren Fatih Polatli en Ramon Jens brengen samen ruim 50 jaar ervaring mee in de onroerend goed sector in de regio.

Fatih en Ramon zijn beide geboren en getogen Gorcumers en kennen elkaar van de tijd dat ze collega’s waren bij de voormalige woningcorporatie BeVo. Ze waren daar verantwoordelijk voor de leefbaarheid, verhuur en later ook de verkoop van woningen.

Na verloop van tijd zijn ze hun eigen weg gegaan en kwamen ze elkaar in 2018 weer tegen. Toen bleek dat ze beiden met dezelfde plannen rondliepen om een makelaardij te starten, besloten ze om samen te gaan werken en startten nog datzelfde jaar met de oprichting van Waterpoort Makelaars. De maanden erna werden besteed om de makelaardij verder op te tuigen en in de zomer van 2019 betrokken ze het pand aan het St. Jorisplein in Gorinchem.

Fatih en Ramon willen vooral een no nonsens makelaar zijn. Gewoon een hele goede makelaar met een hoog serviceniveau en lage (overhead)kosten. ,,Op die manier kunnen we onze dienstverlening aanbieden voor een courtage van slechts 1%”, vertelt Fatih trots. ,,Steeds meer verkopers weten ons te vinden, waardoor het aantal aanvragen en opdrachten sterk groeit.”

Waterpoort Makelaars is vanaf de oprichting lid geworden van makelaarsvereniging VBO. ,,Dat is niet alleen een extra garantie voor onze klanten, maar ook voor onszelf heel belangrijk. VBO is voor ons een kennispartner en heeft een grote database met te koop staande woningen. Dat is een extra verkoopkans voor onze klanten,” aldus Fatih.

Wij werken bij de verkoop volgens een vast protocol. ,,Als we uitgenodigd worden om een voorstel te doen, luisteren we vooral naar de wensen van de verkoper,” vertelt Ramon. “We verdiepen ons in de woning en kijken goed naar de verkoopkansen. Vervolgens krijgt de verkoper van ons een gratis waardecertificaat en een voorstel voor de verkoopstrategie.”

,,Onze courtage is standaard 1% van de verkoopprijs, op dit moment de laagste in de markt. Hiervoor leveren we het complete dienstenpakket van hoge kwaliteit; van de voorbereidingen voor de verkoop tot en met de overdracht bij de notaris. Ook inbegrepen bij deze prijs zijn de standaard promotiekosten. Dan moet je onder andere denken aan professionele fotografie, plattegronden in3D, 360º foto’s, een digitale brochure en een luxe bord in de tuin. Tevens plaatsen wij de woning op Funda, VBO.nl, Jaap.nl, Pararius, op onze eigen website en op social media. Met de geïnteresseerden die hierop reageren plannen we vervolgens zo snel als mogelijk een bezichtiging in en gaan met de biedingen die we krijgen in gesprek met de verkoper. Op deze manier hebben we veel van de woningen boven de vraagprijs kunnen verkopen,” besluit Ramon.

Gaat u binnenkort ook uw woning of appartement verkopen? Neem dan contact op met Ramon of Fatih voor een gratis waardecertificaat en een goed voorstel.

a[ Waterpoort Makelaars, St. Jorisplein 25 in Gorinchem, 0183-712 911, www.waterpoortmakelaars.nl.

advertentie
advertentie