Rapid Dames morsen na verloren topper ook bij Geldermalsen

20 november 2007 om 00:00 Nieuws

In het verleden bleek al dat de Gorcumers juist met de laaggeklasseerde ploegen moeite hebben. Ook dit keer bleek het verschil op de ranglijst geen garantie voor een makkelijke overwinning. Rapid begon de wedstrijd slap, maar kwam niet in grote problemen. Geldermalsen kreeg pas geloof in een stuntje toen een doelpunt werd afgekeurd. Enkele minuten later was het dan ook de thuisploeg die de score opende uit een snelle counter.

GELDERMALSEN - Na de nipt verloren topper tegen Liberty vorige week hebben de dames van Rapid ook bij hekkensluiter Geldermalsen punten laten liggen: 1-1. Rapid staat ondanks het puntverlies nog steeds stevig op de tweede plaats, welke recht geeft op promotie.

Er kwam wat meer agressie in het spel van Rapid en er werd meer druk uitgeoefend op Geldermalsen. Tien minuten voor rust leverde dit de gelijkmaker op. Lysanne Visman scoorde met een prachtige Tipp-in uit een goede vrije slag van aanvoerster Charlotte Sterk. Een felle start na rust zorgde ervoor dat Geldermalsen geen kansen meer kreeg. Maar door een gebrek aan zorgvuldigheid en het goede keeperswerk van de geldermalsense keepster kon Rapid ook na de rust het krachtsverschil niet in doelpunten uitdrukken.