Eindmiddag in De Bogerd

3 juni 2008 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Lisette Kreischer, schrijfster van het boek ‘Veggie in pumps, tips voor een ecofaboulous leven’ presenteert haar boek komende zaterdag in BLZ. De Wingerd in Gorinchem. Veggie in pumps is een praktische gids voor iedereen die waarde hecht aan een fijn leven, maar tevens eerlijkheid en rechtvaardigheid hoog in het vaandel draagt. BLZ. De Wingerd is gevestigd aan de Arkelstraat in Gorinchem.

GORINCHEM - Stichting Begrip voor Onbegrip houdt zaterdag 21 juni een rommelmarkt op het terrein Buiten de Waterpoort in Gorinchem. De markt is van 9.00 uur tot 17.00 uur. De stichting zet zich in voor chronisch pijnpatienten.

u Wie nog spullen aan te bieden heeft voor de rommelmarkt kan contact opnemen met 0183-821217.

GORINCHEM / DORDRECHT - Dordrecht – De Alzheimer Afdeling Dordrecht en omstreken, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en Zorggroep Rivas organiseren gezamenlijk op dinsdagavond 10 juni 2008 een ontmoetingsavond in verpleeghuis Het Gasthuis aan de Banneweg, op het terrein van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem. De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma duurt van 19.30 tot circa 21.30 uur.

De maandelijkse bijeenkomsten in het Alzheimer Café hebben tot doel een ieder te informeren over vormen van dementie, de gevolgen voor patiënt en familie en om taboes te doorbreken. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden.

Vooraf en na afloop is er volop gelegenheid om met lotgenoten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

GORINCHEM - Een groot gedeelte van De Rozenobel verandert op vrijdag 6 juni in een heuse schoenwinkel. Dhr. en mevrouw van Leenen zijn van 10.00 tot 12.00 uur aanwezig met een uitgebreide collectie comfort schoenen in diverse leesten en maatvormen voor de moeilijke voeten.Ook zijn er diverse paren schoenen te koop met extra korting.

GORINCHEM - De Merwefilmers houden vanavond een vrije inloopavond. Deze avond zal “Multicam montage” als thema hebben.

Er wordt een interactieve presentatie gegeven hoe de beelden van vier videocamera’s, gemaakt in de Nieuwe Doelen tot een geheel worden gemonteerd. Tevens zal er aandacht worden besteed aan het op maat snijden van muziek onder films. De Merwefilmers zijn te vinden onder te torenflat via het schuin oplopende bordes.

u Inloop vanaf 19.30 uur. Aanvang presentatie 20.00 uur.

GORINCHEM - Stichting Arkelstad organiseert op donderdag 12 juni een Eindmiddag in De Bogerd ter afsluiting van het seizoen. Een oer-gezellige middag met een hapje, een drankje, een bingo en live muziek. Kaartjes à € 1,50 incl. 1 kopje koffie/thee t/m 6 juni te koop in De Bogerd.

u Aanvang: 14.00 tot 16.00 uur.

advertentie
advertentie