SVW - GVV'63 3-2

9 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Een nuttige en verdiende overwinning van de streepjes op een gehandicapt GVV'63. De Brabantse bezoekers traden vanwege vele blessures noodgedwongen aan met een aantal A-junioren. SVW-coach Frans Vermeulen kende minder kopzorgen en kon over een nagenoeg complete selectie beschikken. De Nieuwegeiner zag zaterdag tot zijn grote opluchting dat zijn spits Tugay Tursucu, die al geruime tijd droog stond, het vizier weer op scherp had staan. De wedstrijd tegen de ploeg uit Gameren was nog geen vijf minuten oud toen Michiel Buitema de thuisploeg op voorsprong bracht. Met het hoofd wist hij doelman Bert van Selm te verschalken (1-0). Toen op het half uur Tursucu verwoestend uithaalde en de 0-2 in de verre hoek zag verdwijnen, verwachtte iedereen op het natte Molenburg een leuke middag. Daar wensten de bezoekers echter niet aan mee te werken en het was Stefan Blom die de 2-1 ruststand achter Geoffrey van der Boor schoot. Nauwelijks vijf minuten na de kantwissel maakte Tursucu met het hoofd een einde aan de Brabantse hoop (3-1). De Gorcumers kregen daarna nog kansen om de score omhoog te tillen. Zo trof aanvoerder Bjorn Trapman het aluminium en zag Tursucu zijn inzet net naast gaan. In blessuretijd bepaalde Nick Ekelmans de eindstand op 3-2.