DFC - GJS 2-2

29 januari 2012 om 00:00 Nieuws

DALEM - Een van beiden kanten nerveuze wedstrijd aan de Reeweg. Zowel GJS als DFC snakken naar een overwinning om een wat steviger positie in de middenmoot te verwerven. De Dalemers hadden in Dordt lange tijd zicht op de zo gewenste drie punten, maar sneuvelden met de haven in zicht. De thuisploeg begon wat sterker en dreigender aan het duel en zag hun inspanningen al binnen tien minuten beloond worden. Bart Vosselman slalomde op links door de Dalemse defensie en zag zijn inzet via onderkant lat achter Angelo Perini verdwijnen (1-0). Die stand ging na 45 minuten mee de kleedkamer in. In het tweede bedrijf kwamen de bezoekers meer in de wedstrijd en het was routinier Ruud Bos, die met een uur op de klok,voor de verdiende gelijkmaker zorgde (1-1). Beide ploegen gingen daarna op zoek naar de winnende. GJS leek uiteindelijk aan het langste eind te trekken toen Jordin Calorzeven minuten voor tijd de 1-2 maakte. Nog geen twee minuten later was het echter wederom Vosselman die via een Dalems been de Dordtenaren weer langszij bracht. Over de gehele linie gezien een terechte uitslag waar beide ploegen echter weinig mee opschieten.