‘Toont’ in Schuilkerk

5 juni 2012 om 00:00 Algemeen

GORINCHEM - Door de Alblasserwaard, de Vijfheerenlanden en het Land van Heusden en Altena klinkt van 15 tot en met 28 juni muziek van cursisten van Toon. Kunstcentrum Toon organiseert dan Toon op Tournee. Op 15 juni is er een vocaal feestje in de Schuilkerk te Gorinchem.

Iedereen is van harte welkom om de prachtige zangers en zangeressen van jong tot oud te komen beluisteren in de Schuilkerk. Pop, Jazz, Musical, Klassiek, eenvoudige eenstemmige ballads tot meerstemmige swingende nummers. Allemaal gezongen door een spetterende groep vrouwen. Als afsluiting zullen alle zangers zich samen als één groep presenteren om het feest knallend te laten eindigen.

De zangeressen van ‘Toont’ laten zich wekelijkse horen in de lessen bij Kunstcentrum Toon maar ook aan publiek in verschillende uitvoeringen. Er wordt met heel groot plezier gewerkt aan verschillend repertoire uit zowel de klassieke- als de hedendaagse lichte muziek. Stemvorming, koorvorming, tekst-bewustzijn en muzikaal plezier staan voorop.

advertentie
advertentie