'Het werd tijd voor iets nieuws'

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - Na een maandenlange verbouwing was het afgelopen vrijdag eindelijk zover; De Nieuwe Kolfbaan en Hipper opende haar deuren voor het publiek. Uiteraard werd dit door het partycentrum groots aangepakt met onder andere Monte Scropino als welkomstdrankje, drie muzikale acts, een oesterman en een fotoshoot. Naast de nieuwe zaal werd ook de nieuwe naam en logo van het partycentrum bekendgemaakt.

Door Nadine Klinkenberg

,,Het werd weer tijd voor iets nieuws. Hipper bestaat alweer 11,5 jaar en De Nieuwe Kolfbaan 25 jaar. Daarom hebben we gekozen voor een modernere en krachtigere naam: Hipper & Kolfbaan. Met het verdwijnen van het wokrestaurant zagen wij de kans om die ruimte er, net als vroeger, weer bij te betrekken. Zo kunnen we onze gasten weer wat extra's bieden", legt eigenaresse Bianka den Breejen uit.

Alle genodigden kregen bij binnenkomst een heerlijke Monte Scropino aangeboden en konden op de foto worden gezet door Amigo Producties. Het portret werd gelijk afgedrukt en in een mooi fotolijstje meegeven. ,,Het was echt een super avond en ik heb heel erg genoten. Ik was stiekem toch wel een beetje zenuwachtig, nu weet ik hoe een bruidje zich voelt. Alle gasten waren erg enthousiast over het resultaat. We hebben ruim 350 gasten mogen ontvangen waarvan we prachtige bloemen en cadeau's hebben gehad. Ik werd zelfs ook nog verrast met een optreden van de showband Eght Herrie. Kortom het was een super feest."

De Gorinchemse artiesten Tommy Netten, DJ Robbie Philipsen en de band MdoubleU kwamen de opening van een muzikaal tintje voorzien. Terwijl de gasten, zoals altijd, weer op alle wenken werden bediend; champagne, hapjes en er liep zelfs een oesterman rond om iedereen deze heerlijke delicatesse te laten proeven.

Alles vond uiteraard plaats in de nieuwe zaal. ,,Ik loop hier iedere dag weer rond met een trots gevoel. Het is zo'n mooie ruimte geworden, met ontzettend veel lichtinval door de grote ramen aan de kant van de binnentuin. De drie openhaarden met de loungebanken ervoor, vind ik het mooist. We hebben de zitjes helemaal op maat gemaakt. En alles in een nieuwe stijl. We hebben hier bewust voor gekozen, zodat we nu nog meer aan kunnen bieden."

,,We hebben hard gewerkt met zijn allen om dit sprankelende eindresultaat te creëren. Mijn moeder, zusje en alle collega's. Maar de meeste lof gaat toch wel naar mijn vader. Hij heeft alles zelf verbouwd, net als dat hij dat vroeger bij De Nieuwe Kolfbaan heeft gedaan. De zitjes, de bar, alles heeft hij gemaakt. Ik ben dan ook erg trots."

De nieuwe zaal leent zich uitstekend voor presentaties of bedrijfsfeesten, maar ook voor jubilea, kraamfeesten of als trouwlocatie. ,,We hebben er nog geen passende naam voor gevonden. Daarom hopen we dat mensen die, nu na de opening, langskomen en de sfeer proeven, met ons mee willen denken. We zoeken een moderne naam voor de zaal, een naam die alle doelgroepen aanspreekt, een 2014 naam."

Hipper & Kolfbaan, Torenstraat 1a in Gorinchem. Telefoonnummer: 0183-666695. E-mail: info@hipper.nl. Kijk voor meer informatie op www.hipper.nl.

advertentie
advertentie