De Radiobeurs is klaar voor de toekomst

23 mei 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - De Radiobeurs op de Langendijk 20 is voor veel mensen een begrip. Sinds kort is de specialist op het gebied van audio, video en IT aangesloten bij inkooporganisatie Euronics Digital. ,,Dit stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn", vertelt eigenaar Philip van Wijk. ,,Onze zaak bestaat weliswaar al vijfenzeventig jaar, maar we sluiten onze ogen niet voor de nieuwste ontwikkelingen in de branche."

Door Ria Scholten

,,Euronics is in Europa een van de grootste spelers op het gebied van consumentenelektronica en daardoor in staat om groot in te kopen. Dit heeft uiteraard een positieve invloed op de prijsvorming", laat Philip weten. ,,Daarnaast hebben wij nog steeds de vrijheid om zelf ons assortiment samen te stellen. We verkopen dan ook alleen merken waar we voor honderd procent achter kunnen staan. Onze zaak staat vooral bekend als leverancier van televisies en HIFI apparatuur met alle bijbehorende service. Vrijwel elke verkochte TV wordt door ons bij de klant afgeleverd en geïnstalleerd. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de aftersales. Als iemand na de aflevering toch nog een vraag of een probleempje heeft vindt onze medewerker Ron het geen enkel probleem om even langs te gaan."

Uiteraard staat ook bij De Radiobeurs Gorinchem de allernieuwste 65 inch Ultra HDTV in de winkel. ,,We verkopen ook streaming apparatuur, waaronder bluetooth speakers en WIFI toepassingen. Alle audioapparatuur staat klaar om gedemonstreerd te worden", vertelt Philip. ,,Zo kan een klant de muziek, die hij op zijn mobiele telefoon heeft, meteen via onze speakers beluisteren Ons assortiment is verder uitgebreid met routers, harde schijven, printers, media players, hoofdtelefoons en oordoppen."

In de winkel is de nieuwe demonstratiewand, waarop een thuissituatie is nagebootst, een echte blikvanger. Uiteraard hangt er in het 'huis' een Smart TV, die met een tablet kan worden bediend. Films, foto's en muziek die opgeslagen zijn op een NAS (netwerk harde schijf) kunnen op het TV scherm worden bekeken of beluisterd. Het multi-room systeem maakt het mogelijk om muziek van de NAS in verschillende kamers in het huis te beluisteren. Ook de bewakingscamera, die de mogelijkheid biedt om de beelden waar ook ter wereld te bekijken, ontbreekt niet.

“Om de overstap te vieren hebben we een paar leuke acties", meldt Philip tot besluit. ,,Wie de slogan 'Ik ga naar Euronics omdat…' het best completeert maakt kans op een Samsung TV met bijbehorende accessoires. Een deelnameformulier is in de winkel verkrijgbaar. Verder hebben we momenteel een Samsung 46 inch, 600 Hz LED TV in de aanbieding voor de actieprijs van 999 euro."

Zie voor uitgebreide informatie de website: www.radiobeursgorinchem.nl. De Radiobeurs Gorinchem is telefonisch bereikbaar via 0183-631024.

Foto-onderschrift:

Philip (r.) en Ron bij de nieuwe demonstratiewand.

advertentie
advertentie