Netwerken en extra ideeën voor bekendheid

23 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

GORINCHEM - Ondernemers uit Gorinchem en omgeving zijn vrijdag 7 november vanaf 9.00 uur met de Open Coffee te gast bij BDUmedia, de uitgever van De

Stad Gorinchem.

Open Coffee Gorinchem eo. houdt iedere eerste vrijdagmorgen van de maand een laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor ondernemers. Het lidmaatschap is gratis.

Het doel van de Open Coffee is dat ondernemers elkaar leren kennen. Als je elkaar kent en weet welke kwaliteiten beschikbaar zijn, kun je elkaar inschakelen. Samen bouwen aan sterke bedrijven in een economisch steeds sterkere regio is de uitdaging.

Regelmatig is de Open Coffee te gast bij bedrijven. Netwerken: het leggen van relaties doen we onder het genot van een kop koffie. Om contacten intensiever tot stand te laten komen hebben ze ook een blok waarin ze eerst via een pitch kennismaken en vervolgens samen een uitdaging aangaan.

Omdat de Open Coffe te gast zijn bij De Stad Gorinchem, willen ze met elkaar nadenken over manieren waarop je als bedrijf bekendheid kunt organiseren. Voor de liefhebbers is er vanaf 11.00 uur een korte presentatie: "Help! Hoe organiseer ik mijn bekendheid".

Ook eens gastheer zijn? Neem contact op via info@opencoffeegorinchem.nl.

Aanmelden: http://goo.gl/cN1DoM

advertentie
advertentie