De Vitamine Kantine
Langendijk 54 te Gorinchem
www.devitaminekantine.nl
info@devitaminekantine.nl
0183 515 362
De Vitamine Kantine Langendijk 54 te Gorinchem www.devitaminekantine.nl info@devitaminekantine.nl 0183 515 362 Suzanne Heikoop | SHe Fotografie
De Specialist

Lekker en duurzaam lunchen dankzij De Vitamine Kantine

1 juni 2021 om 14:39 Zakelijk

GORINCHEM Gaat jouw wekker ook altijd te vroeg? Door De Vitamine Kantine kan je nog één keer extra de snooze-knop indrukken. De tijd die jij besteedt aan het klaarmaken van je gezonde lunch, nemen zij van je over en ze bezorgen je eten bij je thuis of op de zaak.

Er wordt nog steeds veel thuisgewerkt. Bij vergaderingen en bijeenkomsten die nog wel op kantoor zijn, wordt vaak van de gelegenheid gebruik gemaakt om gelijk een lunch voor de aanwezigen te bestellen. ,,Het wordt steeds meer bijzonder om elkaar als groep te kunnen zien en spreken, zonder digitale middelen.”, vertelt Marco van der Burg van De Vitamine Kantine. Als men elkaar dan wel kan ontmoeten, is een gezamenlijke lunch of diner wel erg leuk. Wij kunnen volledig coronaproof een maaltijd aanbieden. Als er door het gezelschap zelf maatregelen getroffen worden, kunnen we ook catering naar wens verzorgen.” Soms wordt bij een digitale vergadering ook wel eens lunch geleverd. ,,Het komt steeds vaker voor dat we rond lunchtijd op tientallen adressen een lunchtasje bezorgen. Werkgevers laten hun personeel dan op dezelfde tijd inloggen en op dat moment mogen de tasjes ook open. Zo kan het nuttige met het aangename verenigd worden.”

NIEUW BEZORGMENU Niet alleen werkgevers, maar ook werknemers kunnen behoefte hebben aan een geleverde maaltijd. ,,Veel mensen slaan de kantine nu liever even over, om samenkomsten tegen te gaan. Dan kan je eerder opstaan om boterhammen te smeren of een salade te maken, maar lunch en avondeten kunnen ook op maat verzorgd en bezorgd worden. Dan kan je ’s morgens nog even lekker blijven liggen.” In juni introduceert De Vitamine Kantine ook een nieuw bezorgmenu. Marco: ,,We breiden hiermee het cateringconcept uit. Zo kan men het favoriete broodje op de zaak of thuis blijven bestellen, wordt er nog steeds op maat catering geleverd en is er een nieuw en fris aanbod.” Daarnaast let de Gorinchemse ondernemer steeds meer op duurzaamheid. ,,We letten op verpakkingen in de zin van presentatie, maar ook zeker wat duurzaamheid betreft. We streven ernaar om alles zoveel mogelijk te verpakken in gerecycled en recyclebaar materiaal.”

Naast een nieuw cateringconcept en bezorgmenu, heeft de horecazaak nog een nieuwtje. ,,We gaan in de maanden juni en juli verhuizen naar twee nieuwe locaties! Een keuken net buiten de stad en een Vitamine Kantine 2.0 op een topplaats in de stad. Er komt een volledig nieuwe, frisse huisstijl en als je door Gorinchem loopt of fietst, kun je ons straks bijna niet meer missen! Hou onze website en sociale media in de gaten voor nieuwe updates over de verhuizing.”

De Vitamine Kantine Langendijk 54 te Gorinchem www.devitaminekantine.nl, info@devitaminekantine.nl 0183 515 362

advertentie
advertentie