Afbeelding
prive collectie

Foodtruck Festival Hoppaaa! Buiten de Waterpoort

2 augustus 2021 om 11:01 Activiteiten

GORINCHEM  Buiten de Waterpoort wordt van 6 tot en met 8 augustus het foodtruck festival Hoppaaa! gehouden. Twintig keukens op wielen, de Wijn & Bubbelbar en de kinderworkshops vormen het toneel voor een smakelijke en bruisende dag op het grootste terras van Gorinchem. Er is elke dag live muziek, de toegang is twee euro en je reserveert ter plekke bij de ingang.

Testen vooraf hoeft niet, we werken ook niet met kaartverkoop vooraf. Bij de ingang, waar ook de triage vragen worden gesteld wordt je een plekje gewezen. Alle deelnemende trucks staan te trappelen om voor jullie de meest heerlijke gerechten te bereiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van gevulde hete piepers met pulled pork, verse wafels op een stokje of een bbq borrelbox? Ga je liever voor een traditioneel portie ambachtelijke gebakken friet, een smoothie speciaal voor jou gemaakt of check jij met je vrienden in bij La Deutscha Vita voor een stevige curryworst? Maar ook de Thaise streetfood keuken, heerlijke Molukse saté, de vegan Love Bites en het hippe houten huisje met culinaire gerechten staan 3 dagen lang in Gorinchem. Dit laagdrempelige festival is voor de kleine kids buikjes, de fanatieke fijnproevers en voor de beste Bourgondische levensgenieters uit Gorinchem! Bij het Hoppaaa! Foodtruck festival kun je genieten van kleinere porties zodat je bij meerdere trucks iets kunt proeven en lang kunt tafelen.

Vier het leven als nooit tevoren en neem plaats op het grootste openlucht terras van Gorinchem

KINDERWORKSHOPS De creatieve kids kunnen zich dit weekend melden bij de KinderCrea truck. Deze truck reist dit seizoen mee met evenementenorganisatie Bruisend en biedt verschillende workshops aan.
Zo maak je een Ibizastyle dromenvanger, ga je los als aanstormend graffiti artist of ga je lekker slijm maken? Je laten schminken als tijger, unicorn of prinses, ook daarvoor ben je bij de KinderCrea truck aan het juiste adres. (reserveren hiervoor kan alvast via: info@kindercrea.net)

LIVE MUZIEK Onze festivals kenmerken zich door aangename decibellen en live muziek in de middag. Bekende luisterliedjes, klassieke meezingers en herkenbare hits uit de 70’s, 80’s en 90’s creëren het oh ja! moment op het food festival waar jij je ongedwongen thuis voelt. Voor de optredens zie de Facebookpagina: https://www.facebook.com/bruisendorganiseert

Vier het leven als nooit tevoren en neem plaats op het grootste openlucht terras van Gorinchem.
Het voelt als een uit de hand gelopen maar oh zo gezellige familiereünie en wie wil dit nou niet na een te lange periode waarin er bijna niets kon….Meer info  www.bruisend.nu

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie