Unitas zaterdag en Peursum beginnen competitie met doelpuntloos gelijkspel

25 september 2021 om 18:44 Voetbal

GORINCHEM Zaterdag is Unitas de competitie begonnen met een gelijkspel tegen VV Peursum. ,,Voetballend waren wij beter alleen aan de bal niet goed genoeg om Peursum echt onze wil op te leggen’’, aldus Unitas trainer Othman Bouchaten.

Unitas (zat) – Peursum 0-0

De wedstrijd begon vrij spectaculair omdat al in de tweede minuut Eltjo van Veen door kon lopen op de keeper, zijn kans werd echter gemist maar Peursum was meteen goed wakker. Hierna waren de ploegen redelijk gewaagd aan elkaar. Bij het rustsignaal stond het daarom ook nog 0-0.

In de tweede helft was de thuisploeg ,,voetballend de betere partij’’ en waren er kansen van onder andere Eltjo van Veen en Nabil Adahchour. Een andere uitblinker was Daan Romijn die gedurende de hele wedstrijd ,,geen duel had verloren en goed verdedigde.’’ Ondanks de kansen lukte het Unitas niet om de winnende te maken en zo bleef het bij 0-0.

Door het gelijkspel staat Unitas nu op de gedeelde 7e plaats in de 4e klasse E. Volgende week spelen de Gorcumers uit tegen GSC/ODS uit Dordrecht, dat gelijkspeelde met 1-1 tegen SVS’65 vandaag.