SVS’65 speelt gelijk tegen GSC/ODS

27 september 2021 om 10:46 Voetbal

SPIJK Zaterdag heeft SVS’65 met 1-1 gelijkgespeeld tegen GSC/ODS uit Dordrecht. ,,Vooral in de eerste helft hadden wij het lastig, het had ook 0-3 kunnen staan bij het rustsignaal’’, aldus SVS’65-trainer José van de Ven.

SVS’65 – GSC/ODS 1-1

1-1 Fitim Meha 51’

Aan het begin van de wedstrijd werd de thuisploeg meteen onder druk gezet. Na ongeveer twintig minuten maakte GSC/ODS de openingstreffer en er volgden nog een paar kansen om de score uit te breiden. ,,Onze doelman Raymon Kaarsemaker hield ons op de been door verdere schade te voorkomen.’’ Zo bleef het bij een 0-1-ruststand.

SVS’65 begon de tweede helft een stuk beter en in de 51ste minuut kopte Fitim Meha op aangeven van Sam Muilenberg de gelijkmaker binnen voor de thuisploeg. Hierna was de wedstrijd ,,in evenwicht’’ en kwamen beide ploegen niet meer tot scoren.

Door het gelijkspel staat SVS’65 op de gedeelde 5e plaats in de 4e klasse E. Komende zaterdag speelt SVS’65 uit tegen SV Noordeloos, dat laatste staat na een 4-1 verlies tegen SSW.