Bridgecursus

24 juni 2018 om 11:22 lokaal

WOUDRICHEM Bridge is een kaartspel wat je overal kan spelen, thuis, op de computer of bij een club. Je speelt het met z'n tweeën tegen twee andere personen. Onderzoek heeft uitgewezen dat bridge ontzettend veel positieve effecten heeft op de gezondheid. Het sociale aspect in bridge is misschien nog veel belangrijker. Om bridge te leren moet je vaak over een drempel heen. Juist om belangstellenden over de drempel heen te helpen hebben de gezamenlijke bridgeverenigingen in Woudrichem, BC Altena en BC vijf bruggen, besloten een cursus voor beginnende bridgers te starten. De cursus wordt gegeven door René Hendrickx, een bevoegd bridge docent. In deze cursus maken de deelnemers kennis met het fascinerende bridgespel en worden de grondbeginselen op een ontspannen en informele manier uitgelegd.

De kosten voor deze cursus zijn € 125,- voor 12 lessen. De cursus bestaat uit 2 maal 12 lesavonden en het lesboekje wordt gratis aangeboden. Tevens word elke deelnemer kosteloos lid van de Nederlandse Bridgebond waardoor zij gratis kunnen oefenen op het internet.

Bij voldoende belangstelling wordt er in september. De lessen zijn van 19.30 - 22.00 uur. De leslocatie is sport en cultureel centrum 't Rondeel in Woudrichem. Voor meer informatie en aanmelden: René Hendrickx, 06-47115452 of r.hendrickx@planet.nl.

advertentie
advertentie