Kindercoach
Kindercoach Pixabay.com

Kindercoach Jolanda Zijderveld in MamaCafé en Ouder-Kind-Inloop

1 februari 2023 om 20:58 Lokaal Deel je nieuws

Gorinchem | Op vrijdagochtend 3 februari hebben we tijdens het MamaCafé bezoek van Jolanda Zijderveld, kindercoach en Kindbehartiger met een eigen praktijk in Arkel. Zij gaat van 10:00 tot 12:00 uur met ouders in gesprek over het soort hulp en de begeleiding die zij kan bieden wanneer kinderen niet lekker in hun vel zitten. Op vrijdagochtend 10 februari gaat zij van 9:30 tot 11:30 uur over hetzelfde onderwerp in gesprek met ouders van de Ouder-Kind-Inloop in Wijkcentrum Rozenobel.

Jullie kunnen deze ochtend(en) bij Jolanda terecht met diverse vragen over het wel en wee van jullie kinderen. Redenen dat een kind niet lekker in zijn/haar vel zit kunnen uiteenlopend zijn. Te denken valt aan aspecten als leer-, gedrags-, concentratie-, en slaapproblemen, maar ook aan problemen op sociaal-emotioneel gebied, zoals weinig zelfvertrouwen/laag zelfbeeld, faalangst, piekeren, verdriet, gepest worden en problemen op het gebied van de emotieregulatie. Ook wanneer jullie kind last heeft van lichamelijke klachten zonder medische oorzaak kan Jolanda jullie verder helpen. Over al deze en andere vragen kunnen jullie in gesprek gaan met Jolanda en met elkaar.

Wil je andere ouders ontmoeten, opvoedtips uitwisselen of vriendschappen sluiten? Kom dan samen met je kind naar het MamaCafé! De gastvrouw van de LimonadeBrigade beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er leuke activiteiten (meedoen is niet verplicht; gewoon komen spelen mag altijd).

Het MamaCafé is elke vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur bij de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. De Ouder-Kind Inloop is elke vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem.

Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie