Open Tennistoernooi TV Waalrackets in Vuren

15 augustus 2014 om 00:00 Sport

VUREN - TV Waalrackets houdt van 29 augustus tot en met 7 september haar jaarlijkse Open Toernooi.

Op woensdagmiddag is er een tennisclinic voor kinderen vanaf 5 jaar (verzorgd door de drie tennistrainers van de club) met na afloop een frietje en een quiz, die gepresenteerd zal worden door NEC-trainer Ruud Brood. Opgeven kan via info@tennisschoollingewaal.nl. Even aangeven hoe oud je bent, eventuele tenniservaring en of je een racket bezit.

Naast het "gewone" toernooi is er ook een Invitatietoernooi voor spelers in de categorie 1, 2 en 3; topfavoriet hier is proftennisser Matwe Middelkoop, de van origine Leerdammer, die ooit nog competitie speelde in Vuren.

Gedurende de hele week zal er een loterij plaatsvinden, waarvan een deel van de opbrengst ten goede zal komen aan Stichting Dapper Kind. Mooie prijzen zijn er te winnen, zoals een overnachting voor 2 personen in het zeer luxe hotel Huis ter Duin in Noordwijk of een overnachting met een 3 gangen-verrassingsdiner bij restaurant Le Bon Apart in Gorinchem.

Op vrijdagavond 5 september is er vanaf 19.30 uur een reünie voor oud-leden en huidige leden (opgeven hiervoor kan via arieputters@hotmail.com). Vanaf 21.00 uur die avond zal er live muziek te beluisteren zijn.

Op zaterdagavond 6 september is er een feestavond met als thema "Duitsland".

Er kan nog steeds worden ingeschreven voor het Open Toernooi via www.toernooi.nl.

advertentie
advertentie