Fred Delfgaauw & Ida van Dril - King Lear
Fred Delfgaauw & Ida van Dril - King Lear MInisterie van Beeld

Fred Delfgaauw & Ida van Dril - King Lear

Sport Deel je nieuws

Op vrijdagavond 20 mei en zaterdagavond 21 mei spelen Fred Delfgaauw en Ida van Dril hun prachtige versie van “King Lear” in Theater Peeriscoop. De voorstellingen beginnen om 20:30 uur.

Twee avonden betoverd worden door Fred en Ida
Fred Delfgaauw en Ida van Dril hebben het eeuwenoude sprookje ‘King Lear’ van William Shakespeare, bewerkt tot een zeer elementaire en eigenzinnige versie. Zij hebben het verhaal teruggebracht naar de essentie. De strijd met het ouder worden, de zorg, omgaan met teleurstellingen en trots. En uiteindelijk het kunnen loslaten. De man die alles verloren heeft, moet buigen of barsten. Lukt het verloren kind het om haar vader weer terug te winnen na een verscheurde relatie? In de wirwar van het dagelijks leven niet. Misschien wel via het boosaardige sprookje King Lear. Ga zitten en laat u verrassen door een aangrijpende voorstelling.

Over King Lear schreef de Theaterkrant: “Indrukwekkend en verrassend. Deze King Lear is werkelijk zeer mooi en ontroerend: het gaat over toneelwerkelijkheid en illusie, over spel en spelen, over poppen waarin je gelooft terwijl je weet dat het poppen zijn.”

De voorstellingen beginnen om 20:30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Een kaartje kost € 19,50 inclusief 2 consumpties. Bestel snel uw kaartjes op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022. Benieuwd naar alle versies van King Lear? Haal dan snel een passe-partout waarbij u alle 3 de voorstellingen kan zien voor € 30,00.

advertentie