Afbeelding
Elbert van den Doel

Elbert van den Doel kanshebber voor ZO2Z Award

27 maart 2023 om 12:48 Zakelijk

GORINCHEM Elbert van den Doel is in de race voor de ZO2Z Award, de tweejaarlijkse prijs voor de beste zelfstandig supermarktondernemer. Deze prijs wordt uitgereikt door het Vakcentrum, de brancheorganisatie voor zelfstandig ondernemers en franchisenemers. De uitslag van deze competitie wordt op 18 april bekend. 

Elbert van den Doel, van PLUS Elbert van den Doel Gorinchem, is één van de elf ondernemers die het best scoorden in het onderzoek onder hun klanten. Daarnaast werden zij door een onafhankelijk onderzoeksbureau beoordeeld aan de hand van een zeer uitgebreide schriftelijke vragenlijst. Het onderzoeksbureau gaat nu in gesprek met de kandidaten. De beste ondernemers worden dan vervolgens door een deskundige vakjury bezocht.

ZO²Z: ZELFSTANDIG ONDERNEMER ONDERSCHEIDT ZICH

De zelfstandig ondernemer doet meer voor zijn klanten, medewerkers en omgeving. Om dat duidelijk te maken is in 2003 de ZO²Z-competitie gestart. De prijs heeft als doel de onderscheidende meerwaarde van de zelfstandig ondernemers duidelijk te maken, naar de klanten, de lokale overheid en andere stakeholders en naar potentiële medewerkers.

De tweejaarlijkse prijs wordt dit jaar voor de tiende maal uitgereikt.

De winnaar van de ZO2Z Award 2023-2024 wordt bekendgemaakt tijdens de Dag van het Vakcentrum op 18 april in Gooiland Hilversum.

Afbeelding
advertentie
advertentie