Mogen de lotenverkopers uit de gemeente Gorinchem dit jaar ook weer op uw steun rekenen?
Mogen de lotenverkopers uit de gemeente Gorinchem dit jaar ook weer op uw steun rekenen? De Grote Clubactie

De Grote Clubactie 2022: 12 clubs doen mee in gemeente Gorinchem

25 september 2022 om 07:54 Overig

GORINCHEM Zaterdag 24 september starten 12 verenigingen uit Gorinchem met de verkoop van loten voor hun club. Dit jaar is dat extra bijzonder. De Grote Clubactie bestaat 50 jaar. Met de felicitaties van koning Willem-Alexander op zak is dit nu al een jaar met een extra gouden randje. Wat in 1972 is begonnen als een lokale loterij is uitgegroeid tot de grootste fondsenwervende organisatie die meebouwt aan het in stand houden van een gezond verenigingsleven in Nederland.

Voor veel Nederlanders is ‘hun club’, ook anno 2022, onmisbaar. Verenigingen zorgen voor sociale samenhang, het zijn plekken waar vriendschappen voor het leven worden gesloten, waar het eigen talent wordt ontdekt en gezamenlijk mooie momenten worden beleefd. De Grote Clubactie is de grootste, en meest breed gedragen, fondsenwervende actie voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen. Door loten te verkopen, dragen leden actief bij aan het realiseren van hun verenigingsdoelen.

Dit jaar doen in de gemeente Gorinchem de volgende clubs mee:

Gorinchem: Gorinchemse ScheidsrechtersVereniging, GA & TV Typhoon, Volleybalvereniging de Meteoor, , Carnavalsver. Westerblieken, Gor Voetb. Ver. SVW, TTC Gorkum, Gymnastiekvereniging Oefening Kweekt Kracht, Badmintonclub Raptim, Scouting APV 

Dalem: Gymnastiekvereniging ODI, GJS Gorinchem

advertentie
advertentie