Afbeelding
Let's bridge

Geef je op voor Bridgeclub Premium

19 maart 2023 om 12:27 Rubrieken

GORINCHEM Premium-lezers van De Stad Gorinchem en Kompas Hardinxveld-Giessendam kunnen over enkele weken ook écht gaan bridgen aan een tafel of via hun eigen scherm op Internet. Wat daarvoor nodig is, is de aanmelding met naam, adres en leeftijd op slag@lvdherik.nl en dan ook dezelfde gegevens van je gevonden bridgepartner zodat wij voor alle noodzakelijke afspraken en codes kunnen zorgen!

Het is natuurlijk pas het begin van je denksportervaring, maar na enige praktijkervaring is een overstap naar een van de plaatselijke clubs of gezelligheids-bridgegroepen een kwestie van een aanvullende biedcursus en een warme ontvangst. Dus wil je echt verder op de ingeslagen weg, zoek voor jezelf een geschikte bridgepartner en geef je op om straks na de komende lessen bij mij aan te schuiven en jezelf te verbazen met het plezier dat bridgen je brengt.

Natuurlijk worden alle door gemailde gegevens strikt vertrouwelijk behandeld en NIET doorgegeven aan wie of wat ook.

Kom maar op en zet me maar aan het werk!

Leen van den Herik

*Premium-abonnee kun je worden voor €0,91/week via de website van deze krant. Op de website zijn alle Premium-lessen terug te vinden om nog een na te lezen. Vragen of onduidelijkheden kun je me mailen en het wordt opgelost.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie