BDU media

Kozakken Boys speelt gelijk door late treffer GVVV

28 augustus 2021 om 19:00 Voetbal

WERKENDAM Kozakken Boys heeft in de tweede wedstrijd van het seizoen punten laten liggen. Thuis tegen GVVV (Veenendaal) werd het 1-1. ,,Een domper’’, aldus Kozakken Boys-trainer Rick Adjei.

Kozakken Boys – GVVV 1-1

Lars Hutten 35’ 1-0

Jordi Bitter 90’ 1-1

In de eerste helft van het duel was de thuisploeg heer en meester. GVVV had niks in te brengen en Kozakken Boys had een aantal kansen ,,waarvan er minstens twee in hadden gemoeten.’’ In de 35ste minuut viel dan toch de verdiende treffer voor de thuisploeg, een schot van Lars Hutten werd van richting veranderd en belandde zo in het doel van de bezoekers. Hierdoor ging de ploeg uit Werkendam met een 1-0-voorsprong de kleedkamers in.

De dominantie in de eerste helft was als sneeuw voor de zon verdwenen in de tweede helft en de ploegen gingen gelijkwaardig op. Adjei gaf vooral zijn eigen ploeg hiervan de schuld: ,,De intensiteit ontbrak bij ons, GVVV kreeg zo dus hoop en dat werd uiteindelijk ook beloond.’’ GVVV kwam door vooral fouten van Kozakken Boys terug in de wedstrijd en in de 90ste minuut belandde een bal door wat geklungel achterin in de voeten van de spits van de bezoekers, Jordi Bitter, die de gelijkmaker op het bord zette.

Door dit gelijkspel staat Kozakken Boys 7e in de Tweede Divisie met 4 punten uit twee wedstrijden. Volgende week treden de Werkendammers aan tegen ASWH in Hendrik-Ido-Ambacht.