Tweede gelijkspel op rij voor Kozakken Boys

4 september 2021 om 21:55 Voetbal

HENDRIK-IDO-AMBACHT Zaterdag heeft Kozakken Boys met 1-1 gelijkgespeeld tegen ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht. ,,In de eerste helft speelden we matig maar de tweede helft was duidelijk voor ons’’, aldus Kozakken Boys trainer Rick Adjei.

ASWH 1 – 1 Kozakken Boys

1. 1-0 Luuk Admiraal 15’

1-1 Yordi Teijsse 71’

In de eerste helft hadden de bezoekers weinig in te brengen en na een kwartier spelen zette Luuk Admiraal namens ASWH de score op 1-0. ,,In de eerste helft waren wij erg slordig aan de bal.’’ Na de openingstreffer volgden nog een paar kansen voor de thuisploeg maar Kozakken Boys hield tot de rust de schade beperkt.

Na wat omzettingen en verandering van tactiek nam Kozakken Boys in de tweede helft het initiatief over en ontstonden enkele grote kansen. ,,Zo schoot Lars Hutten twee keer rakelings over en was er een goed afstandsschot van Leon Bot.’’ Uiteindelijk was het Yordi Teijsse die de verdiende gelijkmaker op het scorebord zette. Hierna gingen de bezoekers op zoek naar de winnende treffer maar het bleef bij 1-1.

Door het gelijkspel staat Kozakken Boys met 5 punten op de 8e plaats in de Tweede Divisie. Volgende week speelt de ploeg uit Werkendam thuis tegen Spakenburg dat met 2-3 verloor van Katwijk en momenteel de 14e plaats bezet.