Tiental Vuren verslaat MVV

25 september 2021 om 23:57 Voetbal

METEREN Zaterdag is VV Vuren het seizoen uitstekend begonnen, er werd met 1-3 gewonnen van streekgenoot MVV’58.

MVV’58 – Vuren 1-3

1-1 Björn Paul 58’

1-2 Fabian van Horssen 76’ (pen)

1-3 Fabian van Horssen 94’

De thuisploeg was aanvankelijk beter dan Vuren en de bezoekers hadden in de eerste helft daarom ook weinig in te brengen. Na wat gepruts in de verdediging kwam MVV op een 1-0 voorsprong. Tot aan de rust kon Vuren weinig doen om het tij te keren en zo bleef het bij 1-0.

In de tweede helft kreeg Vuren iets meer grip op de wedstrijd en na een klein uur gespeeld te hebben maakte Björn Paul de gelijkmaker. Hierna sloeg echter het noodlot toe voor Vuren, na een akkefietje kreeg Bastiaan van Horssen een rode kaart en zo moest Vuren de resterende wedstrijd met tien man verder. Rond de 76ste minuut keerde het geluk echter voor de bezoekers, na een overtreding in het zestienmetergebied van MVV kreeg Vuren een strafschop. Deze werd vervolgens binnengeschoten door Fabian van Horssen. Nu de bezoekers de leiding hadden genomen kwam er een slotoffensief van de thuisploeg. Hierdoor vielen er gaten in de verdediging van MVV en van Horssen besliste diep in blessuretijd de wedstrijd in het voordeel van Vuren.

Door deze overwinning staat Vuren 3e in de Derde Klasse D. Volgende week speelt Vuren thuis tegen ONI uit Gravenmoer, dat momenteel de 13e plek bezet na een 1-4 verlies tegen SV Capelle.