Afbeelding
Jeroen van der Veer

GJS verslaat Sleeuwijk in gelijkopgaande strijd

2 oktober 2021 om 21:16 Voetbal

GORINCHEM Zaterdag heeft GJS met 2-0 gewonnen van VV Sleeuwijk. ,,Het was een wedstrijd met teams die aan elkaar gewaagd waren’’, aldus Sleeuwijk-trainer Atoine van Pelt. ,,Een sportieve wedstrijd, beide teams wilden niet verliezen’’, keek GJS-trainer Marco Verbeek terug.

GJS – Sleeuwijk 2-0

1-0 Youri Bos 82’

2-0 Stef Kamp 84’

Al vanaf het begin van de wedstrijd waren de teams aan elkaar gewaagd. ,,We speelden allebei in een afwachtende houding aan het begin.’’ Er waren hier en daar wel wat kansjes ,,er werden wat speldenprikken uitgedeeld’’ maar bij het rustsignaal stond het nog steeds 0-0 in de streekderby ,,die niet heel erg aanvoelde als een derby.’’

In de tweede helft leek GJS iets meer de overhand te krijgen. Dit verschil was echter klein en voor het merendeel van de tweede helft bleef het 0-0. Pas na 82 minuten spelen gleed Youri Bos de 1-0 binnen na een voorzet van Stef Kamp. Nog geen twee minuten later maakte Kamp de 2-0 op aangeven van Bos en zo was de wedstrijd plots beslist.

Door de overwinning van GJS bezetten de Gorcumers de 6e plaats in de 2e klasse F. Volgende week speelt GJS uit tegen Heukelum dat 13e staat na een 3-0 verlies tegen SVW. Sleeuwijk staat door het verlies 7e en speelt volgende week uit tegen de Zwerver in Kinderdijk, dat 10e staat na een 3-2 verlies tegen Arkel.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie