Archief BDU Media

Svs’65 wint eenvoudig van SV Noordeloos

3 oktober 2021 om 10:31 Voetbal

NOORDELOOS Zaterdag heeft SVS’65 met 1-2 gewonnen van SV Noordeloos. ,,In de tweede helft is de overwinning niet meer in gevaar gekomen.’’, aldus SVS’65-trainer José van de Ven.

SV Noordeloos – SVS’65 1-2

Aan het begin van de wedstrijd was de thuisploeg de betere partij. Desondanks was het SVS’65 dat in de 12e minuut na een schot van Kenny Lagendijk op een 0-1-voorsprong kwam. Vrijwel direct na de openingstreffer trok SV Noordeloos de stand weer gelijk door een snelle aanval. Na het eerste half uur kreeg SVS’65 meer grip op de wedstrijd en kort voor rust kopte Willem Looien de bezoekers weer op voorsprong na een voorzet van Fitim Meha.

In de tweede helft bleven de bezoekers de boventoon voeren en had het ,,drie grote kansen om de score verder uit te breiden.’’ SV Noordeloos probeerde de gelijkmaker nog te forceren ,,door op de lange bal te spelen.’’ Dit lukte echter niet en zo bleef het bij 1-2.

Door deze overwinning staat SVS’65 derde in de 4e klasse E. Volgende week speelt SVS’65 thuis tegen ZBC’97, dat 12e staat na een 1-2 verlies tegen IFC.