Jeroen van der Veer

Schelluinen verslaat Sparta’30

9 oktober 2021 om 22:49 Voetbal

ANDEL Zaterdag heeft VV Schelluinen met 1-2 gewonnen van Sparta’30. ,,Een moeizame maar verdiende overwinning’’, aldus Schelluinen-trainer Richard van Gils.

Sparta’30 – Schelluinen 1-2

Voor Schelluinen begon de wedstrijd rampzalig, doordat er al na drie minuten werd gescoord door Sparta’30. Yannick de Bondt brak niet veel later ook nog eens zijn sleutelbeen en ,,dat was de grootste domper van de wedstrijd.’’ Na de 1-0 kregen de bezoekers meer het overwicht en in de 25ste minuut trok Pascal van Delden de stand gelijk. Tot aan de rust waren de ploegen in evenwicht.

In de tweede helft bleef Schelluinen de betere ploeg en in de 70ste minuut schoot van Delden. Op aangeven van Marvin de Jong de verdiende 1-2 binnen. Sparta’30 probeerde hierna nog wel de gelijkmaker te forceren maar de defensie van Schelluinen hield stand.

Door de overwinning staat Schelluinen 5e in de 3e klasse D. Komende week speelt Schelluinen thuis tegen TSVV Merlijn, dat met 1-4 verloor van GVV’63.