Ab Donker

Vijfde nederlaag op rij voor Kozakken Boys

6 november 2021 om 21:11 Voetbal

NOORDWIJK Kozakken Boys is er wederom niet in geslaagd om punten te pakken, in Noordwijk werd er met 2-1 verloren van VV Noordwijk. ,,Een punt minimaal was vandaag verdiend geweest’’, aldus Kozakken Boys-trainer Rick Adjei.

Noordwijk – Kozakken Boys 2-1

0-1 Tarik Fagrach 14’

1-1 Dylan Rietveld 17’

2-1 Sander Bosma 55’

De bezoekers begonnen sterk aan de wedstrijd. Al binnen het eerste kwartier zorgde Tarik Fagrach voor de openingstreffer voor Kozakken Boys. Noordwijk kwam echter al met een snel antwoord, want in de 17e minuut maakte Dylan Rietveld uit een standaardsituatie de gelijkmaker. Hierna waren er nog wat kansjes voor Kozakken Boys maar het bleef tot aan het rustsignaal 1-1.

In de tweede helft waren de beste kansen voor de bezoekers maar was het Noordwijk dat scoorde. Wederom uit een standaardsituatie bracht Sander Bosma de thuisploeg op voorsprong. ,,De gifbeker moest helemaal leeg’’ voor Kozakken Boys, want zeven minuten voor tijd schoot Rochdi Achenteh een strafschop op de lat. Hierdoor bleven de drie punten in Noordwijk. ,,Ondanks het resultaat was er wel veel passie en strijd vandaag, wat veel houvast geeft voor de komende wedstrijden.’’

Door de nederlaag staat Kozakken Boys 16e in de Tweede Divisie. Volgende week komt De Treffers op bezoek, dat momenteel 3e staat na een 3-2-overwinning op Jong FC Volendam.