SVS’65 niet verder in de beker na nederlaag tegen SV Meerkerk

13 november 2021 om 23:00 Voetbal

MEERKERK Donderdag is SVS’65 er niet in geslaagd om door te gaan in de KNVB Beker. Derdeklasser SV Meerkerk was met 2-0 te sterk voor de ploeg van José van de Ven. ,,Meerkerk was gewoon beter, we hebben er alles aan gedaan maar dat was niet genoeg’’, blikt van de Ven terug op de wedstrijd.

SV Meerkerk – SVS’65 2-0

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd, ze hadden de gevaarlijkste kansen en het meeste balbezit. ,,Wij hadden nog wel een paar kansjes maar die gingen er niet in.’’ Bij het rustsignaal stond het nog 0-0.

Aan het begin van de tweede helft sloeg Meerkerk toe, door een fout achterin kwam een speler van de thuisploeg oog-in-oog met doelman Raymon Kaarsemaker, die in eerste instantie nog redding bracht maar de rebound niet meer tegen kon houden. Toen Meerkerk in de 75ste minuut uit een vrije trap de 2-0 maakte was het vervolgens gedaan met het verzet van SVS’65.

Komende woensdag haalt SVS’65 een wedstrijd in de reguliere competitie in, uit tegen Unitas (zaterdag) in Gorinchem.