Jeroen van der Veer

Unitas(zaterdag) boekt eerste overwinning van het seizoen tegen Peursum

14 november 2021 om 23:13 Voetbal

PEURSUM Zaterdag heeft GVV Unitas(zaterdag) met 1-2 gewonnen van VV Peursum. ,,Een echter vechtwedstrijd met veel publiek’’, aldus Unitas(zaterdag)-trainer Othman Bouchaten.

Peursum – Unitas(zaterdag) 1-2

De bezoekers begonnen sterk aan de wedstrijd, ,,in het begin hadden wij het duel in handen.’’ Rond de 35ste minuut opende Charou Tekle de score voor Unitas. ,,Daarna werd het wat moeilijker voor ons.’’

In de tweede helft ,,ging het publiek achter Peursum staan’’ en werd Unitas steeds verder teruggedrongen. ,,Met kunst en vliegwerk hielden wij de thuisploeg tegen.’’ In de 80ste minuut ging het toch nog fout, Peursum maakte de gelijkmaker. Het leek toen op een gelijkspel af te stevenen tot Tekle in de 84ste minuut de winnende treffer maakte.

Door de overwinning stijgt Unitas(zaterdag) naar de 6e plaatse in de 4e klasse E. Woensdag komt SVS’65 uit Spijk op bezoek in een inhaalwedstrijd.