Ab Donker

Unitas (zaterdag) verliest kansloos van ASH

20 november 2021 om 19:49 Voetbal

HELLOUW Unitas (zaterdag) is er niet in gelsaagd om te winnen van ASH, zaterdag werd het 4-0 in Hellouw. ,,Een totale off-day’’, aldus Unitas(zaterdag)-trainer Othman Bouchaten.

ASH – Unitas (zaterdag) 4-0

Het spelbeeld was de gehele wedstrijd ongeveer hetzelfde, het balbezit was voor de bezoekers maar de thuisploeg was het gevaarlijkst. In de 20ste minuut maakte ASH de 1-0. Vlak voor het rustsignaal werd het ook nog 2-0.

In de tweede helft bleven de gevaarlijkste kansen van de thuisploeg en rond de 50ste minuut werd het daarom ook 3-0. Na ongeveer een uur gespeeld te hebben werd het ook nog 4-0. ,,Het was een slechte wedstrijd van ons.’’

Door de nederlaag staat Unitas (zaterdag) zesde in de 4e klasse E. Volgende week komt SSW uit Dordrecht op bezoek in Gorinchem, die momenteel elfde staan.