Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Herovina verliest van Koploper

20 november 2021 om 20:39 Voetbal

HENDRIK-IDO-AMBACHT Koploper IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft zaterdag met 4-0 gewonnen van Herovina. ,,Zij waren gewoon beter’’, aldus Herovina-trainer Marcel de Groot.

IFC – Herovina 4-0

Al vanaf het begin van de wedstrijd was IFC de betere ploeg. Rond de 20ste minuut werd het 1-0. Tot aan de rust werd er echter niet meer gescoord door de koploper omdat de bezoekers ,,prima verdedigden.’’

In de tweede helft kreeg Herovina steeds meer moeite met het tegenhouden van de aanvallen van IFC en in de 60ste minuut werd het 2-0 . In de 80ste minuut werd het ook nog 3-0 en vlak voor tijd maakte de thuisploeg nog de 4-0.

Door de nederlaag staat Herovina twaalfde in de 4e klasse E. Volgende week komt Asperen op bezoek, die momenteel 4e staan.