Koploper IFC een maat te groot voor SVS’65

27 november 2021 om 18:49 Voetbal

SPIJK Zaterdag heeft SVS’65 met 0-7 verloren van koploper IFC. ,,Dit team was twee maten te groot voor ons’’, blikt SVS’65-trainer José van de Ven terug op de nederlaag.

SVS’65 - IFC 0-7

Vooral aan het begin van de wedstrijd had de thuisploeg het erg moeilijk met de aanvallen van IFC. ,,De eerste twintig minuten van de wedstrijd werden we compleet overlopen.’’ Na twintig minuten voetbal stond het al 0-3. Hierna herpakte SVS’65 zich een beetje en waren er een paar kansjes voor de thuisploeg. Vlak voor het rustsignaal werd het nog 0-4.

Direct aan het begin van de tweede helft werd het 0-5 en een monsterscore leek in de maak. Het duurde echter vrij lang voordat IFC weer tot scoren kwam en pas in de laatste tien minuten werd het nog 0-6 en 0-7.

Door de nederlaag staat SVS’65 tiende in de 4e klasse E. Volgende week is de ploeg van van der Ven vrij, de week daarop komt hekkensluiter Leerdam Sport’55 op bezoek.