Archief BDU Media

SVW wint eerste competitiewedstrijd van 2022

19 februari 2022 om 21:27 Voetbal

DORDRECHT Zaterdag heeft SVW met 1-2 gewonnen van EBOH in Dordrecht. ,,Het was even aftasten maar in de tweede helft waren wij de dominante ploeg’’, aldus SVW-trainer Tutu Ndona.

EBOH – SVW 1-2

0-1 Mounir el Ouazizi 49’

0-2 Yosief Ghide 70’

1-2 Noël Goossens 81’

Aan het begin van de wedstrijd was er niet een ploeg dominant, beide teams hadden in de eerste helft een goede kans maar bij het rustsignaal stond het nog steeds 0-0.

In de tweede helft nam SVW het initiatief en al in de 49ste minuut maakte Mounir el Ouazizi, op aangeven van Hicham Farhou, de 0-1 voor de bezoekers. Hierna waren er enkele kansen voor SVW om de voorsprong uit te breiden, pas in de 70ste minuut lukte dit ook. Yosief Ghide kopte de bal tegen de touwen. Na deze treffer ging de thuisploeg ,,alles of niets spelen’’ en in de 81ste minuut maakte Noël Goossens toch nog de aansluitingstreffer. Diezelfde Goossens kon echter een paar minuten later vertrekken na een tweede gele kaart, wat de genadeklap bleek voor EBOH.

Door de overwinning blijft SVW derde in de 2e klasse F. Volgende week komt Arkel op bezoek, de momentele nummer 11.