Ab Donker

Unitas (zaterdag) speelt gelijk tegen hekkensluiter

19 februari 2022 om 23:50 Voetbal

LEERDAM Unitas (zaterdag) heeft met 1-1-gelijkgespeeld uit tegen hekkensluiter Leerdam Sport’55. ,,Een goede wedstrijd van onze kant, Leerdam Sport’55 speelde heel erg verdedigend’’, blikte Unitas-trainer Othman Bouchaten terug op de wedstrijd.

Leerdam Sport’55 – Unitas 1-1

Al vanaf het begin van de wedstrijd liet de thuisploeg Unitas aan de bal. Dit zorgde voor veel gevaarlijke aanvallen van de bezoekers, maar ook voor ruimte bij tegenaanvallen. Uit een zo’n counter wist Leerdam Sport’55 in de 26ste minuut de 1-0 te maken. Unitas had hierna nog wel een paar kansen op de gelijkmaker maar bij het rustsignaal stond het nog steeds 1-0.

In de tweede helft bleef Unitas domineren maar wederom was het Leerdam Sport’55 dat de gevaarlijkste kans kreeg. In de 75ste minuut kreeg de thuisploeg namelijk een strafschop toegekend, die echter werd overgeschoten waardoor de wedstrijd spannend bleef. Kort daarna was het Brandon Markham die de bezoekers toch nog langszij schoot.

Door het gelijkspel staat Unitas zevende in de 4e klasse E. Volgende week komt Herovina, momenteel achtste, op bezoek in Gorinchem.