Jeroen van der Veer

GJS verliest van hekkensluiter Drechtstreek.

19 februari 2022 om 20:16 Voetbal

GORINCHEM Zaterdag heeft GJS met 0-1 verloren van hekkensluiter Drechtstreek. ,,Het zat er niet in vandaag’’, blikt GJS-trainer Marco Verbeek terug op het verloren duel.

In de eerste helft was de thuisploeg ietsje beter dan Drechtstreek, al was het ,,geen beste wedstrijd.’’ Er waren een paar kansen voor GJS om op voorsprong te komen maar bij het rustsignaal stond het nog steeds 0-0.

De tweede helft was nog maar net begonnen toen de bezoekers door middel van een counter op 0-1 kwamen. ,,Hierna liepen wij achter de feiten aan.’’ De thuisploeg probeerde vervolgens nog met man en macht om de gelijkmaker te maken, maar deze viel uiteindelijk niet. ,,We hadden nog tot volgende week door kunnen voetballen maar hij was er niet in gegaan voor ons.’’

Door de nederlaag staat GJS vierde in de 2e klasse F. Volgende week speelt het elftal van Verbeek uit tegen Wilhelmina’26, de huidige nummer zes, in Wijk en Aalburg.