Ab Donker

SVS’65 verslaat hekkensluiter

26 maart 2022 om 18:29 Voetbal

SPIJK SVS’65 heeft zaterdag met 3-2 gewonnen van SV Noordeloos. ,,Wij hadden de wedstrijd al veel eerder af moeten maken’’, aldus SVS’65-trainer José van de Ven.

SVS’65 – SV Noordeloos 3-2

Het duel leek desastreus te beginnen voor de thuisploeg, al binnen vijf minuten kreeg SV Noordeloos een strafschop toegekend na een handsbal. SVS’65-doelman Raymon Kaarsemaker wist het schot echter tegen te houden waardoor het 0-0 bleef. In de twaalfde minuut was het Willem Looijen die SVS’65 op een 1-0-voorsprong bracht. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft bleef de thuisploeg sterker en in de 55ste minuut maakte Sam Muilenburg daarom ook de 2-0. Kort daarna deed SV Noordeloos ,uit een omschakelingsmoment, toch weer iets terug en daardoor bleef het spannend. In de 70ste minuut zorgde Fitim Meha ervoor dat die spanning toch weer verdween door de 3-1 binnen te schieten. Kort daarna kreeg SVS’65 de kans om het duel definitief te beslissen doordat de thuisploeg een strafschop kreeg, Meha schoot deze echter over. Vlak voor tijd maakte Noordeloos toch nog de aansluitingstreffer en zo werd het toch nog ,,even billenknijpen.’’ Uiteindelijk bleef het bij 3-2.

Door de overwinning staat SVS’65 negende in de 4e klasse E. Volgende week speelt het elftal van Van de Ven uit tegen Asperen, die momenteel vierde staan.