Schelluinen verliest van hekkensluiter

20 maart 2022 om 00:33 Voetbal

ZUILICHEM Schelluinen heeft zaterdag met 1-0 verloren van hekkensluiter BZC’14 in Zuilichem. ,,We misten vandaag onze topscorer Pascal van Delden, maar ook zonder hem moet je van de onderste kunnen winnen’’, aldus Schelluinen-trainer Richard van Gils.

BZC’14 - Schelluinen 1-0

De bezoekers begonnen slecht aan de wedstrijd. ,,We gingen te veel mee in het fysieke spel van de tegenstander.’’ Na de openingsfase herpakte Schelluinen zich iets en rond de 30ste minuut was Yannick de Bondt dicht bij een openingstreffer, zijn inzet raakte echter de paal. Bij het rustsignaal stond het nog altijd 0-0.

In de tweede helft viel Schelluinen terug in het spel dat het speelde in de openingsfase. ,,De tweede helft hebben wij niet best gespeeld.’’ De thuisploeg was nog het gevaarlijkst uit counters, tien minuten voor tijd werd een van deze counters Schelluinen fataal.

Ondanks de nederlaag blijft Schelluinen tweede staan in de 3e klasse D, al heeft de nummer drie een wedstrijd minder gespeeld. Volgende week komt Haaften, de huidige nummer vijf, op bezoek in Schelluinen.