Ab Donker

Gehavend Sleeuwijk verliest kraker onderin van Heukelum

30 april 2022 om 20:31 Voetbal

HEUKELUM Sleeuwijk heeft zaterdag met 2-0 verloren van Heukelum. ,,Zij hadden een meer ervaren ploeg vandaag door de vele afwezigen die wij hadden, daardoor konden ze hun voorsprong eenvoudig vasthouden’’, blikte Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt terug op de wedstrijd.

Heukelum – Sleeuwijk 2-0

In de eerste helft was het Sleeuwijk dat het spel maakte en Heukelum dat gevaarlijk was uit omschakelingsmomenten. Sleeuwijk-doelman Corné Dekker hield zijn ploeg goed in de wedstrijd door enkele knappe reddingen te verrichten. Na 45 minuten spelen was het nog altijd 0-0.

Het spelbeeld in de tweede helft bleef aanvankelijk hetzelfde als in de eerste helft. Petar Micic was voor de bezoekers dichtbij een treffer maar zijn kans ging naast. In de 73ste minuut ging het mis voor Sleeuwijk, Heukelum kwam uit een hoekschop op 1-0. Uit het slotoffensief dat hierop volgde wist de ploeg van Van Pelt niet meer de gelijkmaker te maken. Vlak voor tijd werd het nog 2-0.

Door de nederlaag staat Sleeuwijk dertiende in de 2e klasse F. Volgende week komt GJS, de huidige nummer drie, uit Dalem op bezoek.