Jeroen van der Veer

SVW moeizaam langs Heukelum

20 april 2022 om 01:00 Voetbal

HEUKELUM SVW heeft dinsdag de inhaalwedstrijd tegen Heukelum gewonnen met 1-2. ,,Een mooie avond voor ons, we hebben de overwinning er op karakter uit gesleept’’, blikte SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek terug op de wedstrijd.

Heukelum – SVW 1-2

In de eerste helft waren de teams gelijkwaardig aan elkaar. ,,Heukelum probeerde van onze fouten te profiteren.’’ De eerste helft leek in 0-0 te eindigen toen vlak voor tijd de thuisploeg toch nog op 1-0 kwam.

SVW schoot uit de startblokken in de tweede helft, rond de 56ste minuut zorgde Mounir el Ouazizi voor de gelijkmaker. De bezoekers bleven vervolgens de sterkere ploeg, maar lang bleef het 1-1 staan. In de 86ste minuut kreeg SVW alsnog een uitgelezen kans, de bezoekers kregen namelijk een strafschop. Hicham Farhou schoot deze binnen en zo werd het 1-2. ,,In de tien minuten blessuretijd die hierop volgden hielden wij goed stand.’’

Door de overwinning staat SVW tweede in de 2e klasse F. Komende zaterdag speelt SVW uit tegen koploper Roda Boys, in Aalst, in een direct duel om de koppositie.