GJS te sterk voor Wilhelmina’26 door twee treffers Bartens

11 mei 2022 om 01:56 Voetbal

DALEM GJS Heeft dinsdag met 2-0 gewonnen van Wilhelmina’26 uit Wijk en Aalburg. ,,Vandaag was een mooie teamprestatie, iedereen stond goed in de organisatie’’, aldus GJS-trainer Marco Verbeek.

GJS – Wilhelmina’26 2-0

1-0 Quincy Bartens 24’

2-0 Quincy Bartens 78’

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd. Al vrij snel zorgde Quincy Bartens voor de 1-0. ,,Hierna werd het een wat vlakkere wedstrijd met kansjes over en weer.’’ Bij het rustsignaal was het nog steeds 1-0.

Aan het begin van de tweede helft zette Wilhelmina’26 meer druk op de thuisploeg. GJS-doelman Raymon den Haan wist zijn team echter op de been te houden met een paar goede reddingen. Nadat Bartens in de 78ste minuut de 2-0 maakte was het gedaan met het verzet van de bezoekers.

Door de overwinning staat GJS derde in de 2e klasse F. Komende zaterdag komt Woudrichem, de huidige nummer negen, op bezoek in Dalem.