Jeroen van der Veer

GJS te sterk voor Wieldrecht

23 april 2022 om 21:08 Voetbal

DALEM GJS heeft zaterdag met 3-1 gewonnen van Wieldrecht. De thuisploeg kwam al vroeg in de wedstrijd op 2-0.

GJS – Wieldrecht 3-1

GJS vloog uit de startblokken in de eerste helft. Al na zes minuten zorgde Rob van den Boom voor de 1-0. Nog geen tien minuten later verdubbelde Quincy Bartens de voorsprong. ,,We zaten in het begin van de wedstrijd op rozen’’, aldus GJS-trainer Marco Verbeek. Bij het rustsignaal was het nog altijd 2-0.

In de tweede helft was de wedstrijd meer in evenwicht. Toen Wieldrecht in de 71ste minuut de 2-1 maakte was de spanning weer helemaal terug. Deze spanning werd uiteindelijk weggenomen door de net ingevallen Ruud Bos, die de 3-1 maakte en zo de drie punten verzekerde voor GJS.

Door de overwinning staat GJS derde in de 2e klasse F. Volgende week speelt het elftal van Verbeek uit tegen Drechtstreek, de huidige nummer elf, in Papendrecht.