Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Overzicht van laatste loodjes in de reguliere voetbalcompetitie

3 juni 2022 om 11:20 Voetbal

GORINCHEM De reguliere voetbalcompetitie in onze regio loopt op haar eind. Voor sommige clubs betekent dit ook het einde van het seizoen, terwijl andere teams nog even door moeten in de nacompetitie voor promotie/degradatie. In het onderstaande overzicht staat wat er voor welk team nog te behalen is en of er eventueel nacompetitie zal volgen. Alle wedstrijden zijn op zaterdag 4 juni behalve de wedstrijd van Unitas, die is op maandag 6 juni.

door Marnix van Oort

TWEEDE DIVISIE:

Kozakken Boys – ASWH, 15:30 uur. Kozakken Boys is al zeker van nacompetitie voor lijfsbehoud. In de laatste speelronde zal worden bepaald wie de tegenstander zal worden hierin, omdat nummer 17 (GVVV) Kozakken Boys eventueel nog kan passeren.

DERDE DIVISIE B:

Hoogland – Unitas, 14:00 uur. Unitas is al veilig en kan niet meer meedoen voor eventuele promotie. Uit tegen Hoogland is de dus de laatste wedstrijd van het seizoen voor de ploeg van Hans de Jong.

2E KLASSE F:

De Zwerver – SVW, 14:30 uur. SVW is vorige week kampioen geworden en speelt alleen nog voor de eer uit tegen De Zwerver.

ArkelGJS, 14:30 uur. GJS liep een paar weken geleden de nacompetitie mis en speelt nergens meer voor. Arkel moet gaan spelen voor lijfsbehoud en kan bij winst op GJS een gunstiger tegenstander krijgen.

Woudrichem – Tricht, 14:30 uur. Woudrichem is al veilig en zal het seizoen thuis afsluiten tegen Tricht.

Sleeuwijk – Altena, 14:30. Sleeuwijk is vorige week al gedegradeerd en speelt voorlopig de laatste wedstrijd in de 2e klasse thuis tegen Altena.

3E KLASSE D:

NOAD’32 – Schelluinen, 14:30 uur. Schelluinen werd vorige week onverwacht al kampioen en speelt voor spek en bonen uit tegen NOAD’32.

GVV’63 – Vuren, 14:30 uur. Vuren is bijna zeker van de laatste periodetitel, en dus nacompetitie. Bij een gelijkspel of winst bij GVV’63 houdt de ploeg van Rick Kolff het in eigen hand.

4E KLASSE E:

ASH – SVS’65, 14:30 uur. SVS’65 kan geen nacompetitie meer bereiken en zal het seizoen afsluiten uit tegen ASH.

SSW – Herovina, 14:30 uur. Herovina heeft geen zicht meer op de laatste periodetitel en zal de laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen SSW spelen.

Unitas (zaterdag) – GSC/ODS, 14:30 uur. Unitas zaterdag is al zeker van de nacompetitie en speelt zaterdag thuis tegen GSC/ODS.

advertentie
advertentie