Kozakken Boys speelt eerste wedstrijd tegen DVS’33 gelijk

15 juni 2022 om 23:38 Voetbal

ERMELO Kozakken Boys heeft zaterdag met 1-1-gelijkgespeeld in de eerste wedstrijd van het tweeluik tegen DVS’33. ,,Een stand waar we mee kunnen leven’’, aldus Kozakken Boys-trainer Michel Langerak.

DVS’33 – Kozakken Boys 1-1

1-0 Ali Akla (pen) 61’

1-1 Johnny Lommers 64’

Aan het begin van de wedstrijd hadden de bezoekers het lastig met DVS’33. ,,Zij speelden erg sterk en wij hadden moeite om in de wedstrijd te komen.’’ Naarmate de eerste helft vorderde kwam Kozakken Boys beter in het spel waardoor het een gelijkwaardig duel werd. Bij het rustsignaal waren de teams nog altijd in evenwicht.

In de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde. Na een uur spelen kreeg de thuisploeg een strafschop, die werd benut door Ali Akla. Johnny Lommers repareerde de schade echter zeer rap door de 1-1 te maken binnen drie minuten. Hierna waren de bezoekers nog dichtbij de 1-2 maar die viel uiteindelijk niet.

Komende zaterdag zal in Werkendam de beslissing vallen.