Alex Fox via Pixabay

Kozakken Boys speelt gelijk tegen ASWH door wederom late tegentreffers

4 juni 2022 om 21:28 Voetbal

WERKENDAM Kozakken Boys heeft in de laatste reguliere competitiewedstrijd zaterdag met 3-3-gelijkgespeeld tegen ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht. ,,Met de nacompetitie in het vooruitzicht hebben we een paar jongens rust gegeven’’, aldus Kozakken Boys-trainer Michel Langerak.

3-3 Samuel van der Velden 81’

De thuisploeg begon uitstekend aan de wedstrijd. Binnen twintig minuten zorgde Johnny Lommers tweemaal voor een doelpunt. Kort daarop maakte Lester Pires echter de aansluitingstreffer. De ploegen gingen dus bij een stand van 2-1 naar de kleedkamers.

In de tweede helft ging het geruime tijd goed voor Kozakken Boys, helemaal toen Sven van Ingen in de 66ste minuut de 3-1 maakte. Zo’n tien minuten voor tijd ging het, net zoals zo vaak dit seizoen, toch nog mis voor de Werkendammers. Jasper van den Bosch maakte namelijk de 3-2 en Samuel van der Velden zorgde voor de 3-3. ,,Laten we hopen dat de vloek van de late tegentreffers nu voorbij is.’’

Door het gelijkspel eindigt Kozakken Boys zestiende in de Tweede Divisie. Komende woensdag zal de eerste wedstrijd zijn van de nacompetitie, uit tegen Sportlust’46 in Woerden.