SVS’65 wint moeizaam van Leerdam Sport’55

4 september 2022 om 20:33 Voetbal

SPIJK SVS’65 heeft zaterdag met 3-1 gewonnen van Leerdam Sport’55. ,,We hadden moeite om in ons spel te komen, maar uiteindelijk vonden we ons ritme in de tweede helft’’, aldus SVS’65-trainer Menno Beusekamp.

SVS’65 – Leerdam Sport’55 3-1

De wedstrijd begon rommelig, er was geen bovenliggende partij en SVS’65 kwam lastig in het duel. In de 15e minuut kwam Leerdam Sport’55 op 0-1. Hierna nam de thuisploeg het initiatief echter over en rond de 40ste minuut maakte Sam Muilenburg de 1-1, dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft was SVS’65 heer en meester in de wedstrijd. Bennie Boeijnk maakte in de 54ste minuut de 2-1 met een schitterend afstandsschot. ,,Zoiets heb ik Bennie nog nooit zien doen.’’ Toen Robin Ijsselstijn ook nog de 3-1 maakte in de 66ste minuut was het gedaan met de bezoekers.

Volgende week speelt SVS’65 uit tegen streekgenoot Vuren.